SPRAWDŹ JAK EFEKTYWNIE RADZIĆ SOBIE Z KONKURENCJĄ CZ.2
Najlepszą wizytówką lokalu jest zadowolony klient. Taki, który wraca, poleca miejsce znajomym oraz dobrze o nim mówi w przestrzeni publicznej i pisze w mediach społecznościowych.
Strona zawiera materiały dotyczące napojów alkoholowych przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych powyżej 18 roku życia, w związku z czym nie należy ich udostępniać osobom poniżej 18 roku życia.
Najlepszą wizytówką lokalu jest zadowolony klient. Taki, który wraca, poleca miejsce znajomym oraz dobrze o nim mówi w przestrzeni publicznej i pisze w mediach społecznościowych.
2023-11-08
Aż 175 nagród można wygrać w nowym konkursie „Piwna Akademia Wiedzy” na Portalu Gastro.
2023-10-22
W 11 krajach konsumenci cieszą się ze smaku piw: Tyskie, Żubr i Lech. Za eksport rodzimych produktów Kompania Piwowarska została uhonorowana nagrodą gospodarczą przyznawaną przez Związek Przedsiębiorców i Pracodawców.
2023-10-16
O tym, że gastronomia to trudny biznes nie trzeba nikogo przekonywać. Wie to każdy, kto jest obecny na tym rynku. Z jednej strony spora konkurencja, z drugiej – sytuacja gospodarcza: lawinowo rosnące koszty, inflacja i…
2021-10-27
Lech Free, lider na rynku piw bezalkoholowych, wspierający inicjatywy i wydarzenia sportowe np. Runmageddon teraz podbija segment esportu. We współpracy z Ambasadorami – Damianem Janikowskim, Kasią Szklarczyk, Izu Ugonohem i Natalią Tober – wchodzi w...
2018-08-22
Gdy powstawał, był niewielkim browarem warzącym piwo na potrzeby pobliskiej karczmy. Dziś jest największym browarem na piwowarskiej mapie Podlasia. Należący do Kompanii Piwowarskiej Browar Dojlid kończy właśnie 250 lat.
2018-04-17
Jak powszechnie wiadomo: co trunek, to inne szkło. Czy pijemy szampana, koniak, whisky, a może wino – każdy z nich ma przeznaczone dla siebie inne szklane naczynie. A w czym pić piwo?
2018-04-11
5 października 2017 minęło równo 175 lat od stworzenia w browarze w Pilznie pierwszych beczek ze znakomitym, złocistym i klarownym lagerem. To wtedy narodził się Pilsner Urquell, który zapoczątkował nową erę w całej historii piwowarstwa.
2018-03-19
Świat piwa to różnorodność smaków, barw i aromatów. O piwie stanowi także bogata kultura podawania i degustacji. Aby w pełni docenić walory piwa potrzebna jest nie tylko wiedza o warzeniu piwa i surowcach, ale także trening zmysłów.